ΨΗΦΙΔΕΣ

24.3.08

Άλλη τιμή στο σάιτ, άλλη τιμή στο ράφι του Public..

Το ηλεκτρονικό μήνυμα από το κατάστημα Public ήταν ενδιαφέρον:
"Τιμές κόστους σε τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας μόνο για τα μέλη μας! Για μία εβδομάδα" (24-29/3).
Τηλεφώνησα την περασμένη Παρασκευή. Δεν ήξεραν να μου πουν για το ποσοστό μείωσης αλλά ότι μπορούσα να δω τιμές στο σάιτ του Πάμπλικ (www.public.gr).
Μεταξύ άλλων συσκευών, υπήρχε η PHILIPS 32" LCD TV 32PFL7962D - AMBILIGHT με τιμή (στο σάιτ) €798,99. Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα Συντάγματος και η συγκεκριμένη συσκευή είχε αρχική τιμή (στο ράφι) 839 ευρώ και τιμή ..κόστους για τα μέλη 769 ευρώ! Επισήμανα τις διαφορές στον πωλητή αλλά προτίμησε να εξυπηρετήσει δύο κυρίες που δεν ενδιαφέρονταν για το συγκεκριμένο προϊόν.
Επέστρεψα στο γραφείο μου.
Τρεις ώρες αργότερα, κι ενώ η τιμή στο σάιτ δεν είχε αλλάξει (€798,99) τους τηλεφώνησα εκ νέου, δύο φορές, για να μου κλείσουν το τηλέφωνο την πρώτη φορά και τη δεύτερη (αφού σημείωσα ότι το επόμενο τηλέφωνό μου θα είναι το υπουργείο Ανάπτυξης) να απολογηθούν ότι μπορεί ο υπεύθυνος ιστοσελίδας να μην πέρασε τις αλλαγές τιμών και ότι είναι νοητό κάποιο κατάστημα να θέλει να κάνει προσφορές όταν περιμένει νέα μοντέλα..
Οι κρίσεις δικές σας.
Προσοχή λοιπόν στις "προσφορές", και για όποιες διαφορές σας με καταστήματα, ψυχραιμία. Υπάρχει και το τηλ 1520 του υπουργείου Ανάπτυξης.

δείτε κι εσείς εάν άλλαξε η τιμή στο σάιτ..
http://www.public.gr/products/sound_vision/productDtls_1348.html

3 Comments:

  • σημερα η 32PFL7962D στο ιδιο καταστημα εχει 649 ευρω...

    By Anonymous Ανώνυμος, at 3:19 μ.μ.  

  • τι να πει κανείς..
    μια φορά, "προσφορά" δεν ήταν!

    By Blogger Πέτρος Δημητρόπουλος, at 9:56 π.μ.  

  • Κύριε Δημητρόπουλε, έψαξα το mail σας για να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά δεν το βρήκα πουθενά.Επικοινωνήστε μαζί μου για ένα θέμα του blog (έδρανα) αν δεν είναι κόπος.

    By Anonymous Ανώνυμος, at 11:34 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home


 
Blogwise - blog directory Listed in LS Blogs Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Blogroll Me! Kinja, the weblog guide  m onitor