ΨΗΦΙΔΕΣ

10.1.06

Πως μας τα παίρνει η ΚΟΣΜΟΤΕ..

Το ξέρατε ότι η "λήξη" της ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑς σημαίνει και απώλεια του υπολοίπου της; Εγώ το έμαθα "the hard way". Έληξε λοιπόν η 12μηνη διάρκειά της χωρίς ποτέ η ΚΟΣΜΟΤΕ να με ειδοποιήσει σχετικώς. Το κατάλαβα όταν κάποιοι, που με καλούσαν, άκουγαν το μήνυμα "φραγής κλήσεων".. Έτσι αγόρασα μια κάρτα ανανέωσης, αλλά.. οποία έκπληξις! Ο χρόνος ομιλίας αντιστοιχούσε μόνο στο ποσό της κάρτας ανανέωσης. Το προηγούμενο υπόλοιπο είχε κάνει "φτερά". Δεν μπορεί είπα, κάποιο λάθος έγινε. Κάλεσα λοιπόν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 1313 (με χρέωση..) για να μάθω ότι η λήξη της 12μηνης διάρκειας σημαίνει απώλεια του προηγούμενου υπολοίπου!!!!
Το ωραίο είναι ότι η τηλεφωνήτρια (θέση 79 - 09:50 10/1/2006) δεν ήξερε να μου απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: "που έχει δημοσιευθεί η δυνατότητα της ΚΟΣΜΟΤΕ να αφαιρεί από τους πελάτες της τα χρήματα που περιέχουν τα καρτοκινητά, σε περίπτωση που περάσει το 12μηνο από την ενεργοποίηση/ανανέωση τους;"
Όταν μάλιστα της επισήμανα ότι σωστότερο θα ήταν η επιστροφή των χρημάτων, αναρωτήθηκε το πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. (από ένα κατάστημα της ΚΟΣΜΟΤΕ ίσως;;)

7.1.06

Άλλος για πρωθυπουργός.

«Υπόσχομαι»!
Καημό το είχα να γίνω –έστω και για μια μέρα- πρωθυπουργός.. Δεν ήξερα όμως ότι έπρεπε να περάσω και από γραπτές εξετάσεις..
Μάλιστα. Μπήκα στο σάιτ της Βουλής και διαπίστωσα ότι εάν απαντήσω σωστά σε μια σειρά ερωτήσεων, σχετικών με τη συνταγματική ιστορία της Ελλάδας, τότε η πρωθυπουργία μου ανήκει!
Κι αν ακόμα δεν ξέρω «ποιας εθνικότητας ήταν ο βασιλιάς Γεώργιος ο Α’» μου δίδεται η δυνατότητα να βγω στην τηλεόραση και να κερδίσω πόντους - συγγνώμη βουλευτές ήθελα να πω.
Αν απαντήσω σωστά στην πλειοψηφία των ερωτήσεων, τότε ..αρχίζω το μεγάλο έργο: πιάνω τη στέκα και αρχίζω τις «καραμπόλες» για το υπουργικό συμβούλιο, στέλνω ευχαριστήρια μπιλιέτα στους υποστηρικτές μου (διορισμοί, έργα κλπ) και τέλος, δίνω εντολή στον υπουργό Οικονομίας να αποταμιεύσει (λιτότητα) για τις δύσκολες προεκλογικές ώρες…

Τι σου κάνει ένα ηλεκτρονικό παιχνιδάκι..

Εντάξει, πρωθυπουργοί μπορεί να μη γίνουμε, (οι θέσεις είναι καπαρωμένες από τους Κοντογιώργηδες και τους Μακρυκωσταίους μέχρι το 3006) αλλά θα περάσουμε 10 λεπτά μαθαίνοντας ορισμένα πράγματα για τη νεότερη πολιτική ιστορία του τόπου και ίσως ευχηθούμε, η ανάδειξη των πολιτικών μας να εμπεριέχει περισσότερη αξιοκρατία και λιγότερη στήριξη από «άδηλες» πηγές.-


 
Blogwise - blog directory Listed in LS Blogs Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Blogroll Me! Kinja, the weblog guide  m onitor